Postani član besplatno
Već si član? Prijavi se

Opći uvjeti poslovanja

Objavljeno 07. studenog 2013.

Stupa na snagu 07. studenog 2013.

Ovo je ugovor između Vas i WEBiNtegral d.o.o. za savjetovanje i usluge i opisuje vaša prava na korištenje usluga iz područja rada tvrtke WEBiNtegral d.o.o. za savjetovanje i usluge.

Opći uvjeti poslovanja

Dobrodošli na portal WEBiNtegral.hr. WEBiNtegral.hr omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima poslovanja. Uvjeti poslovanja se primjenjuju na sve sadržaje i usluge WEBiNtegral portala.

Korištenjem bilo kojeg dijela WEBiNtegral portala te svih njegovih dijelova i podsiteova tvrtke smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava

WEBiNtegral polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava WEBiNtegral portala i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

WEBiNtegral zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

WEBiNtegral portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje WEBiNtegral portala koristite na vlastitu odgovornost i WEBiNtegral ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van WEBiNtegral portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. WEBiNtegral ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Zaštita privatnosti

WEBiNtegral portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, WEBiNtegral neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

WEBiNtegral može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke WEBiNtegral koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

WEBiNtegral se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila WEBiNtegral portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Obveze korisnika

Korisnicima WEBiNtegral portala strogo je zabranjeno:

- objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način

- objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima

- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe

- manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga WEBiNtegral portala

- objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

- objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane

- svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme

- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

Registrirani korisnici

Registriranjem na WEBiNtegral portal korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke te odabrati korisničko ime i lozinku.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. WEBiNtegral ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

WEBiNtegral zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja.

WEBiNtegral ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.

Izmjene uvjeta poslovanja

WEBiNtegral zadržava pravo izmjene ovih uvjeta poslovanja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.