Postani član besplatno
Već si član? Prijavi se

Predstavljanje portala WEBiNtegral

Vjerujemo u povezivanje ljudi u obrazovnoj zajednici tako da bilo tko u zemlji i svijetu može razmjenjivati svoja znanja i mišljenja bez granica.

Cilj nam je surađivati sa najboljim obrazovnim organizacijama u svijetu koje mogu ponuditi najbolje savjete i najbolje obrazovanje ne samo nekima, nego svima.

Zamišljamo budućnost u kojoj svatko ima pristup svjetskoj klasi obrazovanja. Cilj nam je osnažiti ljude obrazovanjem koje će poboljšati njihove živote, živote njihovih obitelji kao i zajednicu u kojoj žive.

Portal WEBiNtegral je jedinstven portal za rješavanje matematičkih zadataka na zahtjev s pregledno razvrstanim i jednostavnim za pretraživanje sadržajem iz područja matematike. Korisnicima omogućava lako i brzo pretraživanje te brzo dobivanje informacija. Bitne prednosti sustava WEBiNtegral su ponajprije u brzom i kvalitetnom odgovaranju na zahtjev, pretraživanju podataka te u povezanosti između pojedinih tema. WEBiNtegral pruža sustavno uređene sadržaje, ažurnost, stručnost i pouzdanost kao i visoku kvalitetu usluge. Briga za korisnika je jedna od naših najvećih značajki.

USKORO!!! - mogućnost postavljanja pitanja iz fizike i kemije, dodatni modeli pretplate u svrhu kontinuiranog učenja, vježbanja, rješavanja testova zadanih od naših profesora te mogućnost roditeljskog praćenja rada učenika.

WEBiNtegral d.o.o. za savjetovanje i usluge
Prva stara Pešćenica 69, Zagreb
OIB: 79963637398

IBAN: HR2823600001102321834