Česta pitanja

 1. Kako početi postavljati pitanja?

  Nakon što se prijaviš na web sajt, preko lozinke ili preko FB korisnika, napiši ili fotkaj i uploadaj zadatak koji te muči. Postavljeni zadatak možeš spremiti tipkom "SPREMI" ili ga poslati na rješavanje tipkom "PITAJ". Naši rješavači odgovorit će ti već isti dan, a najkasnije sljedeći dan.
 2. Kako kupiti bodove?

  Bodove možeš kupiti klikom na "Dokupi bodove".

  Platiti se može uplatom na račun WEBiNtegrala u banci ili e-bankarstvom. Bodovi se mogu kupiti i SMSom. Uskoro ćemo omogućiti i plaćanje putem kartica. Ukoliko se plaća direktno na račun WEBiNtegrala, dobivaju se bonus bodovi. Ukoliko plaćate preko banke, molimo da nam odmah pošaljete potvrdu plaćanja mailom na placanje@e-instrukcije.hr ili placanje@webintegral.hr, da ne morate čekati da banka odradi svoj dio posla.
  Čim dobijemo potvrdu, aktiviramo bodove i počinjemo odgovarati na pitanja.

  Kupljeni bodovi nemaju rok isteka.
 3. Što ako nisam zadovoljan odgovorom?

  Dobro pitanje. Prvo - neki zadaci imaju više različitih načina rješavanja. Moguće je da neki zadatak naši profesori riješe na jedan način, a tvoj profesor na drugi. Ako nisi zadovoljan odgovorom ili ti odgovor nije dovoljno razumljiv, možeš postaviti dodatna pitanja na koja ćemo odgovoriti. Ako se ipak dogovdi da su naši profesori pogriješili, takvu grešku ćemo, naravno, pirznati i vratiti ti bodove potrošene na to pitanje. Štoviše, u tom slučaju vratit ćemo dvostruki iznos bodova za taj zadatak.

  I naravno - riješiti ponovno zadatak.
 4. Kad mogu očekivati odgovor na pitanje?

  Prvo da nešto razjasnimo :-) - WEBiNtegral ne podržava prepisivanje na satu. Zato na pitanja ne odgovaramo odmah. Ako hoćeš prepisivati, možemo ti dati par dobrih savjeta, ali prepisivanjem se WEBiNtegral ne bavi.

  Naš je cilj pokazati kako se zadatak može riješiti kako bi naučio nešto novo. Naši profesori će odgovoriti na tvoje pitanje koji si postavio tijekom radnog dana ili subote do kraja to dana, sa potpunim postupkom rješavanja zadatka koji si postavio.
 5. Kako se mogu učlaniti?

  Jednostavno i besplatno. Možeš se učlaniti na našoj web stranici ili se možeš bez učlanjivanja prijaviti svojim FB accountom.
 6. Koliko vrijedi jedan zadatak?

  Rješenje zadatka za osnovnu školu vrijedi šest bodova, a za srednju školu osam bodova. Nakon što pošalješ zadatak tipkom "Pitaj", bodovi se skidaju s tvojeg računa. Ako nemaš dovoljno bodova, prije nego što pošalješ zadatak, potrebno je dokupiti bodove.
 7. Kako mogu postati član? Trebam li kreditnu karticu?

  Učlanjenje u WEBiNtegral je potpuno besplatno. Naplaćuje se samo rješavanje zadataka na zahtjev.
Imaš novo pitanje?

Morate se prijaviti ukoliko nam želite postaviti pitanje.

Postani član besplatno
Već si član? Prijavi se